PONYVALEGÉNY

Róbert Károly körút: új név a régi ház falán

A 67-es „út” függönyökkel és padlóburkolatokkal van „kikövezve”

2022. július 17. - Horváth M. Attila

diego_img_20220711_170253.jpgMár nem üres az egykori Domus, ugyanis az egyik legismertebb függönnyel, szőnyeggel és különböző padlóburkolatokkal, valamint tapétával kereskedő áruházlánc költözött a Róbert Károly körút 67. alatt található épületbe.

diego_img_20220712_161513.jpg

Az egetverő forróság nem a vörösre festett pólóban mérgezett egérként futkorászó járókelő szívét, hanem az aszfaltot lágyította meg. Csakhogy menni, gürizni, méretes dobozokat pakolni, függönyöket be, majd kicsomagolni kellett – mindezt és mindent a kedves vásárlóért. Merthogy az itt a piros, hol a piros elnevezésű játékot ezúttal az élet írta. A Domus már régen bezárt, tavaly májusban még lakatlan szigetként írtunk a Róbert Károly körúti épületről, amely újra lakókat fogadott, és bár nem a Dabasról hódító útjára induló DIEGO-é – amely annak idején a helyi futballcsapatot, az FC Dabast névadó szponzorként támogatta – az egész ház, spontán és tudatos vevőkkel, no meg szállingózó érdeklődőkkel alkalomadtán házibulit tarthat az áruházlánc legújabb kirendeltsége, amely lassan belakja az egykorvolt népszerű betontömböt. Új név a régi ház falán – régi sláger, ám korántsem biztos, hogy nem jól szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8617885265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása