PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: KOVÁCS BARNABÁS, a Tiszakécske labdarúgója

„Voltak nagyon jó meccseink és olyanok, amelyeken tudásunk alatt játszottunk”

2022. május 20. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Kovács Barnabás, a labdarúgó NB II-ben szereplő és a 38., utolsó forduló előtt 41 ponttal a tabella 14. helyén álló Tiszakécskei LC középpályása osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

kovacs_barnabas_tiszakecskefocihu.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Elsősorban a bennmaradás volt a cél. Ami mindebből eddig megvalósult: Nehéz volt, de az utolsó meccs előtt sikerült kiharcolnunk. Kicsit hullámzó volt a csapat szezonja, voltak nagyon jó meccseink és olyanok, amelyeken tudásunk alatt játszottunk. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Müzli, magnézium. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Csapatvacsora. Általában valami sült húst rizzsel. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: A Szeged elleni 4–0. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: A III. Kerület elleni első meccs. (2021. augusztus 18-án, az NB II 4. fordulójában, hazai környezetben úgy szenvedett 2–1-es vereséget a Kovács Barnabást mindvégig a soraiban tudó TLC, hogy Fejes András 33. percben szerzett találatára a vendéglátó részéről Kalmár Ferenc a 67. minutumban válaszolt, ám két perccel később Sili Luka kialakította a végeredményt – a szerző) Étel, amire gondolni sem tudok: Nincs ilyen. Ha jól van csinálva, mindent megeszek. Ital, amit sohasem iszom: Energiaital. 

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Zabkása. Az ideális ebéd: Csirke, bulgursaláta. Az ideális vacsora: Pesztós tészta. Az ideális desszert: Aranygaluska. 

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: A Kecskemét elleni győzelem. (2021. november 24-én, a bajnokság 17. fordulójában a találkozót végigjátszó Kovács Barnabással felálló Tiszakécske Erdei Carlo 45. percben 11-esből szerzett találatával 1–0-ra verte a következő szezonban az NB I-ben rajthoz álló KTE-t úgy, hogy a TLC színeiben futballozók közül Csáki Róbert a 65., míg Farkas Norbert a 81. minutumban kapott piros lapot – a szerző) A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: Nem tudok választani. Legnagyobb siker a konyhában: Mindent megcsinálok, csak legyen hozzá recept. Ha ital, akkor… Kávé.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6717835799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása