PONYVALEGÉNY

Eredményes edzőváltás: Vácon aratott diadal után hazai győzelemmel „debütáló” dunaújvárosi klubigazgató

Varga Balázs helyett ideiglenesen Dobos Barna irányítja az NB III, Közép-csoportjának egyik élcsapatát

2022. május 07. - Horváth M. Attila

dobos-barna-dunaujvaros.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngDUNAÚJVÁROS–PAKS II. 2–0 » Miután az öt egymást követő bajnokin 14 pontot szórt el a házigazda, valamint a balassagyarmati és a Makó elleni vereséggel még az ezüstérem is veszélybe került, az NB III, Közép-csoport szerdán lejátszott 34. fordulójában a menesztett Varga Balázs helyett beugróként a korábbi szakvezető, Dobos Barna klubigazgató irányította visszatérése után először hazai környezetben a DPASE-t.

Nem maradt következmény nélkül a visszaesés. Április utolsó napjaiban a Dunaújváros vezetősége megköszönte Varga Balázs munkáját, így Vácon már a DPASE klubigazgatója, Dobos Barna küldte csatába a társulatot, amely 2–1-es sikert aratott. Nem várt könnyű meccs a Fejér megyeiekre szerdán sem, ugyanis a meglepően eredményes futballal kirukkoló Paks II. következett a sorban. Az összecsapás nem lehetett közömbös Pokorni Péternek és Kesztyűs Máténak sem, ugyanis a Kapuskérdések rovatban korábban bemutatkozó egykor az NB I-ben is védő cerberus ugyanúgy megfordult az atomvárosiaknál, mint a középpályás. A szünetben még 0–0-ra álló párharcot tíz perc alatt elrendezte a vendéglátó, amely Szepessy Róbert és Petró Balázs találatával 2–0-ra múlta felül vetélytársát. A jelenleg 69 ponttal csak harmadik helyezett Dunaújváros sorrendben a Dabas-Gyónnal (idegenben), Fejér megyei derbin az Iváncsával (otthon), az MTK II.-vel (idegenben) és a Rákosmentével (otthon) találkozik a szezon hátralévő részében.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6017826419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása