PONYVALEGÉNY

Futó Tamás és Hollik András győzelemmel tért vissza Tökölre

Akárcsak az ősszel, a Pest megyei I. osztály 26. fordulójában is egygólos diadalt aratott a bronzéremre hajtó Dunavarsány

2022. május 03. - Horváth M. Attila

hollik_futo_total.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngTÖKÖL–DUNAVARSÁNY 0–1 » Nem tudott visszavágni az ősszel elszenvedett 2–1-es vereségért Mészáros Attila csapata, amely a Pest megyei I. osztály 26. fordulójának szombati játéknapján ismét egygólos vereséget szenvedett a visszatérő ex-tököli edződuó társulatától.

hollik_szovegkozi.JPGNagyszerű időszakot töltött Tökölön a Futó Tamás–Hollik András edzőpáros, azonban az elmúlt hétvégén nem volt lehetőség a múlt időszakos felelevenítésére, jóízű kvaterkázásra, hiszen az Amatőr Kupa fináléját szerdán a Szegedi VSE ellen hosszabbításban 3–1-re elveszítő házigazda ellen a három pont reményében érkezett a Dunavarsány, amely a szezon végeztével a dobogón szeretne állni. A tovalibbenő időt mutatja, hogy a vendéglátó pályára lépő labdarúgói közül csupán Bödő Dominic és Csajági Lajos dolgozott a trénerduóval, ám nem kérdés, hogy a presztízs miatt is fontos volt a győzelem mindkét félnek. Már csak azért is, mert a negyedik helyezett, a jelenlegi bronzérmes Vecsés mögött mindössze egy egységgel lemaradó látogatót olyan ex-tököli sportemberek erősítik, mint Frank Tamás, Sztraka Kristóf vagy éppen az idén januárban az ötvenedik életévébe lépő „Süsü”, azaz Sárkány Miklós. Az összecsapáson végül csak egy gól született, azt pedig a szünet előtt egy perccel Szabó Zsombor kapujába találó Török Csaba szerezte, így az Amatőr Kupa ezüstérmese, a tabellán 34 ponttal a 9. pozíciót elfoglaló házigazda nem tudott visszavágni a tavaly október végén elszenvedett 2–1-es kudarcért.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3017822415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása