PONYVALEGÉNY

A Dunaharaszti nyolc perc alatt eldöntötte

A korábbi DMTK-kapust, Ivicevic Márkot bevető Csomád-Kisnémedi a 27. és a 35. minutum között háromszor kapitulálva szenvedett vereséget a Pest megyei I. osztály 26. fordulójában

2022. május 03. - Horváth M. Attila

ivicevic_mark_total.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngCSOMÁD-KISNÉMEDI–DUNAHARASZTI 0–3 » Háromgólos diadallal feledtette a hétközi Pest Megyei Kupa-búcsút Gálhidi György bajnokesélyes együttese a Pest megyei I. osztály 26. játéknapján.

ivicevic_mark_szovegkozi.JPGPadról a kezdőbe. Mint arról a közelmúltban beszámoltunk, a hétközi kupameccsen Eszlátyi István, Novák Richárd és Simon Attila sem volt az első perctől kezdve a pályán, a DMTK rutinos szakvezetője ezúttal nem kockáztatott, a trió tagjai a kezdőcsapat tagjaként futottak ki a gyepre. Ivicevic Márk is ott volt a labda útjára indulása előtt a közönség felé integetők között, csakhogy a 24 esztendős kapus ezúttal már nem a Dunaharaszti tagjaként köszönthette a publikumot. A futball szépsége, hogy a cerberus egykori társulata ellen mutathatta meg tudását, hiszen a karrierjét Szeghalmon kezdő fiatal sportember a 2017/2018-as szezonban, még Króner Péter edzősködése idején hat NB III-as bajnokin őrizte a kék-fehérek hálóját, igaz, az egykori játékostársak közül mára csupán a középső védő, de a középpályán is jó teljesítményre képes Rétsági Ákos, valamint az akkori kapustárs, az ezúttal kispados – lévén ezúttal Palásthy Dávid kezdett – Gyatyel Norbert maradt meg hírmondónak. Ami tény: a DMTK nyolc perc alatt eldöntötte a lényegi kérdést, a gólokon pedig a fentebb citált támadótrió, sorrendben Novák Richárd, az NB I 2013/2014-es szezonjának legjobb mesterlövésze, Simon Attila, valamint az Életpálya rovatban néhány hónapja bemutatkozó Eszlátyi István osztozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7317822419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása