PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: KIPRICH DÁNIEL, a Tatai AC labdarúgója

A mindmáig népszerű tatabányai legenda, Kiprich „Kipu” József nagyobbik fia minden meccsen próbálja hozni azt a minimumot, amit elvárnak tőle

2022. március 14. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Kiprich Dániel, a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban szereplő és a 20. forduló után 34 ponttal a 3. helyen állomásozó Tatai AC  korábbi NB II-es labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

kiprichdani.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: A felsőházat céloztuk meg, azaz, hogy az első hatban legyünk. Ami mindebből eddig megvalósult: Harmadik helyen vagyunk jelenleg, minden a terv szerint alakul. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Nem nagyon szoktam semmit enni közvetlen mérkőzés előtt. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Nem nagyon kajálok mérkőzés után, el kell, hogy teljen egy kis idő. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Hála Istennek, ebben a szezonban nem nagyon volt olyan találkozó, amire nem szívesen emlékszem vissza. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Minden meccsen próbálom hozni azt a minimumot, amit elvárnak tőlem. Étel, amire gondolni sem tudok: Tökfőzelék. Ital, amit sohasem iszom: Cukros, rostos italok.

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Nem nagyon reggelizem. Az ideális ebéd: Általában amit a feleségem készít. Az ideális vacsora: Nem nagyon válogatok a vacsorát illetően. Az ideális desszert: Abszolút nem vagyok édesszájú, nálam ez mindig kimarad. 

pb150017.JPG

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: A Tát elleni hazai mérkőzés, amikor 3–2-re nyertünk. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: Az ominózus bajnokin mindhárom gólunkat én szereztem. Legnagyobb siker a konyhában: Hobbijaim közé tartozik a főzés, itthon én vagyok a chef. (nevet) Ha ital, akkor… Búzasör, nyáron meg rozéfröccs.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8317779780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása