PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: SZAKÁLY ATTILA, a BFC Siófok labdarúgója

„Ott vagyunk a dobogó közelében és szeretnénk végig azért harcolni”

2022. március 13. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Szakály Attila, az NB II-ben szereplő és a 28. forduló előtt 43 ponttal a 6. pozícióban álló BFC Siófok korábbi NB I-es labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

szakaly_attila_portrefoto.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: A középmezőny volt eltervezve a bajnokság elején. Ami mindebből eddig megvalósult: Eddig túl is teljesítettük az eltervezett célokat, ott vagyunk a dobogó közelében és szeretnénk végig azért harcolni. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Egy banánt általában, meccs előtt közvetlenül nem szoktam már enni. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Minden mérkőzés után szerencsére kapunk kaját, ez általában tészta szokott lenni csirkehússal. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Nagyon stabil volt végig a csapat a szezonban, szerencsére egy-két rosszabb mérkőzésünk volt csak. Talán a III. Kerület elleni meccset mondanám, azon nem fogtunk ki jó napot. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Ugyanez a bajnoki, nekem sem ment ott a játék. Étel, amire gondolni sem tudok: Erre most hirtelen nem is tudok válaszolni, mert nem vagyok válogatós, mindent megeszek. Ital, amit sohasem iszom: Tonik, nagyon nem szeretem az ízét.

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Ham and eggs zöldségekkel és kávéval, ez a kedvenc reggelim. Az ideális ebéd: Nagyon sok kedvenc ételem van, ha egyet kellene mindenképpen mondani, akkor paradicsomleves és milánói sertésborda. Az ideális vacsora: Lazac párolt zöldségekkel. Az ideális desszert: A gyümölcsös vagy a csokis sütiket szeretem, a kedvenc a gyümölcstorta.

siofok-dvtk_somogyi_hirlap_nemeth_andras_3_960px.jpg

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: Az otthoni, 4–1-re megnyert Győr elleni meccs, talán ott játszottunk a legjobban, nagyon simán nyertünk. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: A Szolnok ellen otthon megnyert bajnoki, szinte minden összejött, jól ment a játék. Legnagyobb siker a konyhában: Ha ital, akkor… A mindennapokban mentes vizet iszok. Alkoholt alkalmanként fogyasztok csak, akkor sört szoktam vagy egy jó vörösbort.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4317779170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása