PONYVALEGÉNY

A porckorongsérvvel küzdő Bene Zsombor, aki már a visszatérésre készül: „Remélem, hamar rendbe jövök!”

A legutóbb Balatonfüreden futballozó sportemberre április 4-én kisebb beavatkozás vár

2022. február 28. - Horváth M. Attila

benezsombor_balatonfured.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBALATONFÜRED » Valószínűleg tudna segíteni. Tolni a csapat szekerét, lendíteni a játék menetén, de Bene Zsombor nem futballozhat – legalábbis egyelőre.

 

benezsombor_portre.jpg„Jelenleg is sérült vagyok, ami lehet, hogy a karrieremre is kihatással lesz, mert porckorongsérvem van.” (BENE ZSOMBOR a 2021. december 7-én publikált Életpálya című Ponyvalegény-rovatban

A tétlenségnél talán csak a bizonytalanság rosszabb. Bene Zsombor egyiket sem szereti, de az ünnepi fényáradat árnyékában kénytelen volt megbarátkozni a gondolattal, hogy a futball hirtelen másodlagossá válik számára. Hogy egy vagy két hónapról, netán félévről van szó, a decemberi rohanásban még nem tudhatta. Huszonhat évesen, ereje teljében kellett edzést, meccset lemondania – ideiglenesen a karrierjétől elbúcsúznia. 

Az ausztriai levegő jót tesz a léleknek. Valami ilyesmit érezhet a Balatonfüredi FC-ben az ősszel tizenhárom NB III-as bajnokin kétszer eredményes futballista, aki kiszakadva a magyar valóságból nem az Austria–Rapid Wien derbire, hanem munkába igyekszik. Távol – és mégis közel. A déja vu nem a véletlen műve, a visszatérésével kapcsolatban is hasonló a helyzet, mindenesetre április elején még a mostaninál is bizakodóbb lehet a fiatal sportember, ugyanis a második tavaszi hónap negyedik napján, hétfőn orvosi beavatkozásra kerül sor. Ha minden a tervek szerint alakul, a porckorongsérvből is lesz kiút, ugyanis a szakemberek arról tájékoztatták a labdarúgót, hogy a kisebb műtétnek köszönhetően újra meccsszerelést ölthet és futballozhat. A hol és a mikor még kérdés, az eltökéltsége viszont nem: „Remélem, hamar rendbe jövök!” Mit is írhatnánk erre? Így legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1717768716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása