PONYVALEGÉNY

Kvanduk János ezúttal nem örült a Szekszárdi UFC egygólos sikerének

A tapasztalt tréner a Mohács edzőjeként szenvedett vereséget korábbi csapatától

2021. november 27. - Horváth M. Attila

kvandukjanos.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngB BUILD MOHÁCS–SZEKSZÁRDI UFC 0–1 » Az újonc élete cseppet sem könnyű még az NB III, Közép-csoportjában sem, amit az elmúlt hetekben sorozatban tapasztalhat Kvanduk János, a gárda trénere.

A 18. forduló közel egy héttel ezelőtti mérkőzésén a házigazdát dirigáló 54 esztendős Kvanduk Jánosra érzelmileg sem várt könnyű kilencven perc, lévén a szakember ezer szállal kötődik a Szekszárdi UFC-hez. A november utolsó előtti vasárnapján sorra kerülő csatát azonban Rácz Áron 63. percben értékesített 11-esével az annak idején a kiemelt utánpótlás-bajnokságban szereplő Pécsi MFC alakulatait trenírozó Turi Zsolt dirigálta látogató nyerte meg 1–0-ra. A Mohácsra az idei évben még két nehéz idegenbeli meccs vár, előbb – november 28-án, 13 órakor – a mezőny egyik legőszintébb futballját produkáló, mindössze egyszer remiző Hódmezővásárhely otthonában szerepel, majd december 5-én, vasárnap 15 órai kezdettel a veretlen éllovas, az Aczél Zoltán által felkészített Kozármisleny fogadja a Kvanduk-gárdát. 

bbuildmohacs.jpg1–0-s vereség – ötödször is Bár a 2021/2022-es szezonban három alkalommal is négygólos kudarcba szaladt bele az újonc, összességében mégis megállapítható, hogy a Mohács nem a pofozógép szerepét tölti be a bajnokságban. Bármennyire is hihetetlen, a múlt vasárnapi 1–0-s vereség már az ötödik volt idén ősszel, ugyanis sorrendben a Dunaújváros, a Budapest Honvéd-MFA II., a Paks II. és az MTK II. is ilyen különbséggel diadalmaskodott úgy, hogy ezen összecsapások közül a paksi kivételével mindegyiket Mohácson vívta Kvanduk János alakulata. Azt szokták mondani, az a jó csapat, amelyik 1–0-ra tud nyerni, csakhogy mindez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy amelyik brigád ilyen differenciájú vereséget kénytelen elviselni, az bizony rossz társulat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3416766258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása