PONYVALEGÉNY

Alsónémedi–Százhalombatta: Rácz László pikáns csatája – az edző az egykori csapata ellen meccselt

Hasonló forgatókönyv, ugyanolyan végeredmény: akárcsak hat éve, ismét 1–1-re végeztek a felek

2021. november 19. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngALSÓNÉMEDI–SZÁZHALOMBATTA 1–1 » 2017 nyarán mondott igent a korábban az ASE-nál szerepet vállaló egykori élvonalbeli futballista, a közel két esztendeje honlapunknak nagy vihart kavaró interjút adó Rácz László az SZLK hívására, csakhogy a sors úgy hozta, hogy az elmúlt hétvégén, a Pest megyei II. osztály, Déli csoport 14. fordulójában a tapasztalt tréner újfent a házigazdát dirigálta.

raczlaszlo.jpgMinden ugyanúgy történt, mint idestova hat éve. 2015 őszén, ugyanezen bajnokságban csapott össze az ASE és az SZLK, mi több, akkor is a házigazda került előnybe a rutinos Kénoszt Ferenc jóvoltából, ám a látogató Versits Zsolt találatával 1–1-re mentette az összecsapást. Ezúttal csak annyi volt a különbség, hogy a gólokon Balázs Gergely, illetve Henrik Vince osztozott. Meg persze az volt a differencia, hogy a nyár óta immár Lőrincz Emilnek hívják a battaiak edzőjét, aki igyekszik a saját képére formálni együttesét. Miután mindkét gárda tapad az élbolyra – az ASE jelenleg hatodik, míg az SZLK hetedik a tabellán –, valamit jól csinálnak mindkét helyen az edzők, az más kérdés, hogy vendégoldalon lehetnek bosszúsabbak, tudniillik az első három körben hét pontot gyűjtöttek Győri Raymondék, míg Negyedi Gergelyék – nevezett labdarúgó egyébként 2017 őszétől három szezonon át volt a Százhalombatta játékosa – négyig jutottak ezen időszak során. Az évzáró játéknapon, november 20-án, szombaton 13 órai kezdettel a mezőny legjobb védelmével felálló – a Kapuskérdések című rovatban bemutatkozó Csutorka Márk csapata mindössze kilenc gólt kapott – jelenlegi második Aranyszarvas SE-hez utazik Tápiószentmártonba, míg az SZLK ugyanakkor az Iszák Gábor által felkészített Dabas II.-t látja vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4416760016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása