PONYVALEGÉNY

Makrai László edzőként tér vissza Vácra

Nyeretlenek csatája: meglepetésre a Duna-partiak otthonában szerda délután fellépő Dabas-Gyón áll előkelőbb pozícióban

2021. augusztus 31. - Horváth M. Attila

p1010114.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngVÁC » Az NB III, Közép-csoport 5. fordulójára szeptember 1-jén, szerdán kerül sor, márpedig a hétközi játéknap egyik legérdekesebb, 16 órakor kezdődő kilencven percének a Dabas-Gyón váci vendégjátéka ígérkezik.

Nem úgy alakult a Vác augusztusa, ahogy azt Csank János elképzelte. A bajuszos szakember, a korábbi szövetségi kapitány nincs hozzászokva a sikertelenséghez, márpedig a piros-kékek jelenleg sereghajtók a tabellán – igaz, a Duna-partiak neve mögött csupán három bajnoki áll, de a nulla pont és különösen a 2–11-es gólkülönbség önmagáért beszél. 

A nyáron Aczél Zoltán távozása után új utakra lépő Dabas-Gyón kispadjára – mint arról honlapunk is beszámolt – Makrai László ült le, csakhogy a jó kezdést (két meccs, két pont az ESMTK és a Gerjen ellen) követően két kudarc jött, és bár a Balassagyarmattól 2–0-ra, valamint a Makótól 1–0-ra kikapni nem szégyen – különösen egy még csak alakuló gárdának –, a négy találkozón elért egy találat nem tűnik soknak. 

Az a három szezon sem, amit Makrai László Vácon eltöltött 2004 őszétől, csakhogy a mindössze 36 esztendős szakember gyakorlatilag a Duna-partiaknál vált első osztályú futballistává. Tizennégy esztendővel később ellenfélként tér vissza, és csak rajta, no meg a társulatán múlik, hogy az övéi vagy a Duna-partiak hajóját löki még mélyebbre a futball tengerében.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1616676196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása