PONYVALEGÉNY

Vámosi Csaba „százados” lett

A manapság a megyei I. osztályban futballozó egykori NB I-es védő emlékezetes módon, győzelemmel jubilált Mezőkeresztesen

2023. augusztus 21. - Horváth M. Attila

vamosi_cs.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMEZŐKERESZTES–SZIRMABESENYŐ 1–0 | A lehető legszebben alakult az ünnepi hétvége első napja Vámosi Csaba számára. A korábbi ferencvárosi futballista – akiről bár sokan azt gondolják, FTC-nevelés, annak idején Vácról került az Üllői útra, majd megfordult többek között Kispesten, Diósgyőrben, Tatabányán és Mezőkövesden is – 47 évesen is aktív, méghozzá olyannyira, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban szereplő házigazda csapatkapitányáról van szó. A hórihorgas, közel kétméteres sportembernek a 2. fordulóban megrendezett, Dlehány Bence hajrában szerzett góljával megnyert mérkőzés után ugyanis több okból is gratulálhattak.  

Egyrészt az általa dirigált hátsó alakzat kapott gól nélkül hozta le a találkozót, amelyet sikerrel tudott le, másrészt ez volt a középső védő századik mezőkeresztesi tétmérkőzése. Az egyesületnél rendkívüli módon odafigyelnek a részletekre, amit az is bizonyít, hogy Vámosi Csabát 100-as számú dresszekkel ajándékozták meg. A hátvéd idestova négy és fél esztendeje erősíti az MVSE-t – a 2018/2019-es szezonban 13, a 2019/2020-as évadban 16, a 2020/2021-esben 34, a 2021/2022-es idényben 18, a legutóbbi kiírás során 17, míg a 2023/2024-es, jelenlegi szezonban 2 tétmérkőzésen futballozott mezőkeresztesi színekben –, amely időszak alatt összesen 24 gólig jutott. Ha rajta múlik, nagyjából három esztendő múlva úgy üdvözlik majd a társulat háza táján, hogy a kétszázát!

p5160256.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9818198349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása