PONYVALEGÉNY

Csere Pest megyén belül: már nem Makrai László a Ceglédi Vasutas edzője

A legutóbb Taksonyban dolgozó Mink Olivér ül le a CVSE kispadjára

2021. július 01. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngCEGLÉD » A Tállya ellen elért 1–1-es döntetlennel búcsúzott nem csupán a Zsengellér Gyula Sporttelep közönségétől, hanem – mint utólag kiderült – Makrai László vezetőedzőtől is a CVSE. Az NB III, Keleti csoport 10. helyén végző helyi Vasutast a jövőben Mink Olivér irányítja.

A realitások talaja. Ha filmet forgatnának a Ceglédi Vasutas előző szezonjáról, a készítők minden bizonnyal a fenti címet adnák az alkotásuknak, ugyanis a keret erősségét, valamint a lehetőségeket tekintve a középmezőnyben van a Malomtó széliek helye. A megszerzett 50 pontra sem lehet különösebb panasz, ám ettől még tény, hogy a jövőben már nem a „Maki” becenévre hallgató fiatal szakember felel a harmadosztályú alakulat szakmai munkájáért. A vezetők ugyanis tárgyalásokat folytattak Mink Olivérrel – aki idén tavasszal a saját (NB III-as) sírját ásó Taksonyt gardírozta, és bár a célt, a bennmaradást nem sikerült elérni, a télen történt változások tükrében a kiesés elkerülése a csodával lett volna határos –, és mivel megegyeztek az edzővel, a továbbiakban a tapasztalt tréner irányításával készül a CVSE a 2021/2022-es szezonra. Ami pedig Makrai Lászlót illeti, információnk szerint több klubnál is felmerült a neve, így az sem volna meglepetés, ha az ősszel is maradna az NB III-ban és egy sokra hivatott alakulatot dirigálna.    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3516610490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása