PONYVALEGÉNY

Juhár Dalma: „Úgy érzem, mentálisan és fizikálisan százszázalékosan fel voltam készülve”

Hosszabb lélegzetvételű interjúban vall eddigi pályafutásáról és jövőbeli terveiről a Vasas Óbuda bajnok és kupagyőztes röplabdázója

2020. április 30. - Horváth M. Attila

juhar_dalma_vasas.jpgMég csupán 20 éves, de a magyar női röplabda egyik legnagyobb ígérete. Juhár Dalma sportos családból jött, hiszen édesapja és fiútestvére is futballozik, viszont a bajnoki címek és kupagyőzelmek számát tekintve ő áll nyerésre.

Terjedelmes beszélgetés látott napvilágot nemrégiben a Vasas Óbuda klasszisjelöltjével, Juhár Dalmával, a gárda liberójával, aki nem tagadja, nehéz volt megélnie, hogy egyszer csak azt mondják, az évadot lezártnak tekintik.

Nagyon fájó volt abbahagyni a szezon egyik legfontosabb időszakában a röplabdát, ráadásul úgy érzem, mentálisan és fizikálisan százszázalékosan fel voltam készülve, így nagyon rossz volt megélni, mint mindenki másnak a csapatból. Behívtak minket egy beszélgetésre, ahol elmondták, valószínűleg ebből nem lesz több, ennyi volt. Egy Újpest elleni meccsel fejeztük be, amit megnyertünk. Ha visszanézünk, akkor szép évadunk volt, de... Ültünk ezen az elbúcsúzáson, ami edzésnek indult, mert nem számítottunk arra, hogy ez az egész ennyire komoly, azóta itthon vagyok. Egy hónapja történt, azóta nem igazán járok sehová, csak a nagyon szükséges tennivalóknak teszek eleget, például kirándulni vagy futni megyek.

Juhár Dalma az ominózus interjúban édesapjáról, a Vasas futballcsapatának korábbi remek középső védőjéről, Juhár Tamásról is szót ejtett, miként testvéréről, a mindössze tizenhat éves Donátról is beszélt. És hogy melyikük jár többet a másik meccsére? Kiderül az írásból!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6215651756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása