PONYVALEGÉNY

Stadionmizéria kicsit másképp

A tömegközlekedési eszközök „hangosanbeszélői” közel egy hónappal az avatás után is Puskás Ferenc Stadionként azonosítják a Puskás Arénát

2019. december 13. - Horváth M. Attila

img_20191205_174609.jpgImmár közel egy hónapja átadták a nagyközönségnek a Puskás Arénát, ám a jelek szerint az elnevezés még nem mindenütt automatikus.

Ha valaki megnézi az M2-t, nagyokat bámulhat, feltéve, ha nem a televízióban keresi. 1-es villamos, kettes metró, 80-as trolibusz? Egyre megy, tudniillik még mindig Puskás Ferenc Stadion a megálló(k) neve, mi több, nem csupán írásban, hanem szóban is ezt tudatják az utazóközönséggel a közlekedési társaság „hangosanbeszélői”. Pedig a Ponyvalegény a napokban az egyik metrókocsiban olyan felvételt készített, amelyen jól látszik, hogy a hirdetők előbb „tudták” az újkori hivatalos elnevezést, mint a közlekedési társaság emberei.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2115351596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása