PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: SZÓRÁD ANNA, a ZTE NKK kosárlabdázója

Az előrelépés záloga: a sportmentáltréner segítsége is kell a jó teljesítményhez

2024. július 09. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Szórád Anna, a kosárlabda női NB I Piros-csoportjában szereplő ZTE NKK nyáron távozó, 2-es és 3-as poszton is bevethető utánpótlás-válogatott játékosa. 

szorad_anna_3.jpgNÉHÁNY ŐSZINTE SZÓ 
Csapatom előző szezonjáról: Pár éve már a ZTE NKK csapatában pallérozódom, az NB I/B-s csapatban, Nagykanizsáról eligazolva. Remekül kezdtük a szezont, úgy, ahogy nem is gondoltuk volna: a legjobb nyolcba kerülésért játszottunk egy budapesti csapat ellen oda-visszavágót, amelyeken egy győzelemmel és egy vereséggel alulmaradtunk a pontkülönbséget tekintve, így sajnos nem kerültünk be a nyolcba. 
Az elért helyezésről: A szezon végén végül a 13. helyen sikerült végeznünk mintegy harminc csapat közül. 
Saját teljesítményemről: Az elmúlt évben nagyon lenn voltam mindenféle téren, tavaly segítséget is kellett kérnem Laski Vivien sportmentáltrénertől, aki szerencsére minden tudását belém fektetve sikeres munkát végzett, így idén teljesen új formában léptem pályára. Sajnos még nem sikerült az igazi önmagam mutatni mindig, de rajta vagyok. Szerencsére a diákolimpián sikerült remekelnünk, így országos hatodikak tudtunk lenni és az All Star-csapatba is be tudtam kerülni, illetve nyáron a B33 országos döntőn harmadikak lettünk, aminek kimondottan örültünk, hiszen idén többen is elballagtunk, így sikerült az iskolának szép eredményt vinni. 
Tervem az őszre: A nyáron csapatot váltok és máshová helyezem át a székhelyem, így szeretnék teljesen új önmagamként megjelenni és komoly célokat kitűzni mind egyénileg, mind csapatszinten.
  

szorad_anna_1.jpgNYÁRI FELFRISSÜLÉS 
Fagyi vagy jégkrém? Fagyi. 
Hideg ásványvíz, szénsavas üdítő vagy jeges tea? Jeges tea. 
Sima, fokhagymás vagy sajtos-tejfölös lángos? Sajtos-tejfölös lángos. 
Fővárosi strand vagy tópart? Tópart mindenképp.  
Kedvenc helyszínem: A horvát tengerpart a kedvencem. 
A nyár eddigi legszebb pillanata: Országos döntő harmadik helyezés, B33 diákolimpia. Illetve, hogy vége az érettséginek. 
Ami még megvalósításra vár a nyáron: Az edzések terén még rengeteg dolgot kell megvalósítani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9518445823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása