PONYVALEGÉNY

Kisvárda, gyümölcsöző kapcsolat: szabolcsi alma, felcsúti Körte

Előrelépett Körtvélyesi István, aki a Puskás Akadémia U19-es alakulata után papíron felnőtt gárdát, a helyiek második csapatát irányítja a jövőben

2024. június 22. - Horváth M. Attila

kortvelyesi_istvan_foto_puskasakademiahu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKISVÁRDA | Némi meglepetésre távozott a nyáron a Puskás Akadémia kötelékéből az elmúlt két szezonban a Fejér megyeieknek két U19-es bajnoki címben kezeskedő Körtvélyesi István. A Pancho Aréna környékén is csak Körte bának szólított, négy esztendővel ezelőtt az U14-es gárda mellé érkező fiatal szakvezető azonban nem maradt sokáig feladat nélkül.  

Jóllehet, Kisvárdán sem úgy tervezték, hogy hirtelen kell dönteni, mégis így történt. A Budafoki MTE-től szezon közben távozó Erős Gábor ugyanis visszatért a szabolcsi egyesülethez, már eldőlt, hogy a tartalékegyüttes vezetőedzőjeként tevékenykedik, amikor az NB II-es Kazincbarcika bejelentkezett érte. Mindazonáltal Körtvélyesi István nem tűnik rossz választásnak, már csak azért sem, mert egyfelől nagyon ért a fiatalok nyelvén, másfelől Kisvárdán lesz módja a tehetségek beépítésével foglalatoskodni. Az elmúlt évek bizonyították: ért hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6118432945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása