PONYVALEGÉNY

Nagy Sándor, a hódító: a Sényő győzelemmel fejezte be az őszt és azzal is kezdte a tavaszt

A szakemberre másfél hét múlva presztizsmeccs vár

2024. március 08. - Horváth M. Attila

pa080487.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSÉNYŐ | Rossz rajt után remek folytatás: bár a november közepén az NB III Észak-Keleti csoportjában versenyző helyi gárda élére kinevezett Nagy Sándor a Karcag otthonában 1–0-s vereséggel debütált, azóta kettőből kettő győzelem a rutinos szakvezető mérlege.

És ez még akkor is igaz, ha rögtön hozzátesszük, azóta csupán két bajnoki fellépése volt a Sényő FC Selyem-Bernek: egy ősszel, egy tavasszal. A tavalyi zárótalálkozón az SBTC-t hazai környezetben 5–1-re verő alakulat a tavaszt majdnem ugyanígy kezdte Hatvanban, ahol 4–1-es diadallal nyitott – a gólokon Klepács Krisztián, Lizák Bence, Márton András, Schmidt Péter, illetve Tarjáni Péter osztozott –, és mert az edző korábbi alakulata, a REAC sikerélmény nélkül maradt a márciusi nyitányon, az a helyzet állt elő, hogy Nagy Sándor jelenlegi egylete egy ponttal megelőzi az előzőt, merthogy a tabella vonatkozó állása így fest: 11. Sényő FC Selyem-Ber 20, 12. REAC 19 pont. A 19. fordulóban a kiszámíthatatlan Újpest II.-t fogadják a szabolcsiak, míg a 20. játéknapon az 52 esztendős szakember visszatér a Széchenyi térre, hiszen március 17-én 14 órai kezdettel a Budai II László Stadionban a Rákospalotai EAC a Sényőt látja vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6818348489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása