PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: MÉSZÁROS NORBERT, korábbi 9-szeres válogatott labdarúgó, a Nagykállói VSE futballistája

A halászlé és a zselés szaloncukor nem hiányozhat az univerzális futballista ünnepi asztaláról

2023. december 23. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Mészáros Norbert, korábbi 9-szeres válogatott, a Debreceni VSC színeiben 6-szoros magyar bajnok, 3-szoros Magyar Kupa- és 5-szörös Szuperkupa-győztes labdarúgó, a mémet Energie Cottbus volt játékosa, aki jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályban a 12. helyen telelő Nagykállói VSE futballistája.

meszaros_norbert_taps.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, szeretet, béke.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Zselés.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Család.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Nem most volt, de azt hiszem, nagyon meglepődtem.

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Sajnos ilyen nem volt, mivel ilyenkor a szabadságomat töltöm.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: A fiaim születésének az évei.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Nem szoktam fogadalmat tenni az új évre.

meszaros_norbert_valogatott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6218286239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása