PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: GYEPES GÁBOR, korábbi 26-szoros válogatott labdarúgó

A sörbundás hal, a kaszinótojás, a zserbó és a gesztenyés bejgli után januártól jöhet a fogyókúra, mert az egykori remek hátvéd ezt fogadta meg 2024-re

2023. december 01. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Gyepes Gábor, korábbi 26-szoros magyar válogatott, 2-szeres magyar bajnok, 2-szeres Magyar Kupa-győztes, 1-szeres Szuperkupa-győztes labdarúgó; többek között a Ferencváros, a Vasas, a Videoton, a Soroksár és a III. Kerületi TVE egykori védője, aki pályafutása során légióskodott Angliában – a ködös Albionban a Wolverhampton Wanderers, a Northampton Town, a Cardiff City és a Portsmouth színeiben futballozott –, illetve megfordult Malajziában, a Sarawak FC-nél.

p9090574.JPGmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Az utolsó napok az évben egy kis munkával, családdal való pihenéssel, ezen belül éjszakába nyúló Super Mario-partikkal telnek.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Az asztalon várni fog rám biztosan sörbundás hal, kaszinótojás és zserbó, meg gesztenyés bejgli.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Marcipános Milka, de lehetne helyette a klasszikus aranypapíros zselés.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A feleségem nélkül karácsonyi hangulatom se lenne… (nevet)

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Erre nem emlékszem, de szerintem nem volt semmi extra, az is lehet, hogy Kevintől tudtam meg. (nevet)

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Patriots–Bills csoportrangadó Tom Brady utolsó ,,hazafias” évében.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Kettő is van! A feleségemet karácsonykor jegyeztem el 2001-ben. (Póth Diána többszörös magyar bajnok műkorcsolyázóról van szó – a szerző) A másik 2019 karácsonya, New Yorkban a családdal.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Lefogyok. (nevet)

p9090685.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4018271903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása