PONYVALEGÉNY

Rajczi Péter: visszavonulásról szó sem lehet!

A Kaposvár és az Újpest korábbi támadója közel a negyvenkettedik életévéhez is új kihívásokat keresve futballozik

2023. február 06. - Horváth M. Attila

rajczi_peter_foto_nb1hu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngAUSZTRIA | A legtöbben Kaposvárról és Újpestről ismerik Rajczi Pétert, pedig a rutinos támadó megfordult Angliában és Olaszországban is. A 41 esztendős ex-élvonalbeli labdarúgó azonban azt vallja, három a magyar igazság, így meg sem állt a „sógorokig”.

usv_neulengbach.jpgA honlapunkon február 5-én, vasárnap megjelenő összeállításban, a negyvenen túli támadók társaságában nem kapott helyet, holott kvalitásai és eredményei alapján ott lett volna Kulcsár Tamás, Potemkin Károly vagy éppen Vayer Gábor mellett. Sietve hozzátesszük, a jelenlegi évadban már nem számítottak rá legutóbbi állomáshelyén, a III. Kerületi TVE-nél, így egyéni edzésekkel kellett karbantartania magát. A tavasz azonban már Alsó-Ausztriában találja, mivel az USV Neulengbach szerződtette a kipróbált harcost. Az osztrák társaság az idei első felkészülési mérkőzését február 11-én, szombaton 17:30-kor a Kapellen otthonában vívja, így ezen az összecsapáson debütálhat Rajczi Péter; míg ismerős környezetben legkorábban február 18-án, ugyancsak szombaton, 19 órai kezdettel mutatkozhat be a hazai szurkolóknak, amikor a Rapottensteint fogadja a Neulengbach. 

rajczi_peter.jpgGól az NB III-ban – túl a negyedik ikszen  Rajczi Péter eddigi utolsó bajnoki gólját 40 évesen és 57 naposan, 2021. május 30-án az NB III Nyugati csoport utolsó, 38. fordulójában szerezte. A III. Kerületi TVE már bajnokként a Bicskét fogadta, és bár az 5–1-es végeredményt a látogatót erősítő – ám az óbudaiak színeiben a 2018/2019-es szezonban futballozó – Kürti Zsolt alakította ki a hajrához közeledve, a tapasztalt támadó a 75. percben 11-esből vette be ifj. Szűcs Lajos hálóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3618043006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása