PONYVALEGÉNY

KÉPséges Budapest | 22. | Teréz körút

2023. október 28. - Horváth M. Attila

dohanybolt_hirdetes_1.jpgMegdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is lehet megdöbbenni, meghökkenni, felháborodni, meglepődni vagy esetleg elmosolyodni.  

kepseges_budapest.jpgAzt egy szóval sem állítjuk, hogy lehetetlen volna eme e-mail címmel sikeres toborzót tartani, ám hogy nem szerencsés választás az egyik Teréz körúti Nemzeti Dohánybolt ajtajára (és az üzleten belül) kifüggesztett hirdetés elektronikus elérhetősége, az legalább annyira biztos, mint az, hogy bagóért manapság már semmit sem kapni, füstölni valót vagy izomlazítót legalábbis semmiképp. Illetve dehogynem: levegőt. Még.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9318245495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása