PONYVALEGÉNY

Bora Györgyből százados lett

A Békéscsaba labdarúgóját az FC Dabas elleni bajnoki előtt köszöntötték

2023. október 03. - Horváth M. Attila

bora_gyorgy_100_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBÉKÉSCSABA–DABAS 3–0 | Közel másfél héttel ezelőtt egykori egyesülete, az általa két és fél szezonon át erősített Budapest Honvéd II.-MFA ellen játszotta századik bajnoki mérkőzését az Előre színeiben Bora György. A 27 esztendős labdarúgót a hétvégi összecsapás előtt köszöntötték a viharsarki klub elöljárói. 

bora_gyorgy_100_2.jpgA fővárosban elért 5–1-es sikert 3–0-s hazai diadal követte. Bora György kezdőként volt részese a sikernek, amelyből Mikló Roland, valamint két új igazolás, a nyáron az FC Hatvantól érkező Sármány Kristóf és a Kaposvári Rákóczitól szerződtetett Pintér Norbert góllal vette ki a részét. A lila-fehérek ellentmondást nem tűrően múlják felül az ellenfeleiket, egyiket a másik után. És miután kilenc játéknapot követően 27 pont áll a korábbi kitűnő labdarúgó, Csató Sándor által dirigált gárda neve mellett, amennyiben nagyot nem hibázik, nem dőreség kijelenteni, hogy adott esetben jó eséllyel egy szezon után visszakerülhet az NB II körforgásába a Békéscsaba. Érdekesség, hogy a társulatra úgyszólván fővárosi napok várnak, ugyanis az előttünk álló hétvégén, az NB III Dél-Keleti csoport 10. fordulójában, október 8-án, 15 órakor a BKV Előre otthonában vizitálnak Albert Istvánék, míg egy hétre rá, október 15-én, ugyancsak délután háromkor rangadóra kerül sor, ugyanis a Magyar Kupában az élvonalbeli Fehérvár ellen továbbjutó, jelenlegi második helyezett Erzsébeti SMTK lép fel a sokat látott Kórház utcai stadionban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6318226639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása