PONYVALEGÉNY

A pomázi cserecsatár pályafutása egyik legfontosabb gólját szerezte

Nem feltétlenül a győzelem, a részvétel volt a fontos a súlyos sérülését követően immár teljes értékű harcosnak számító Tárkányi Gergőnek

2023. október 03. - Horváth M. Attila

p1010359.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPOMÁZ | 2022. január 23-a alighanem örökre bevésődött Tárkányi Gergő emlékezetébe. A manapság már 34 esztendős támadó azon a téli napon szenvedett kereszt- és oldalszalagszakadást, ami után már semmi sem volt ugyanaz. 

p1010344.JPGA visszatérésre több mint másfél évet kellett várni. Tárkányi Gergő a nyáron kötelezte el magát a Pest megyei II. osztály Északi csoportjába besorolt, az általa is jól ismert, immár Győri Zoltán trenírozta Pomáz-ICO SE-hez. A csatár góljaira nagy szüksége lesz az alakulatnak, és lám, az első már a hétvégén megszületett, visszatérése után mindössze az ötödik bajnokiján, 113 játékperc után, hiszen Inczédy Gergelyék sokáig 1–1-re álltak hazai környezetben az Ecserrel a 8. forduló keretében, ám minden tekintet az eddig rendre csereként foglalkoztatott tapasztalt támadóra szegeződött a bajnoki 92. percében, amikor 11-est végezhetett el, de a lába nem remegett meg, így győztes találata (2–1) fontos három pontot ért a másodmagával (Maglód) veretlen, idén az aranyéremért küzdő alakulatának. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7418226637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása