PONYVALEGÉNY

Izzadságszag nélkül: szeptember 11-én nyithat az egykori Hauer

A cukrászdából kialakítandó leendő edzőterem belső munkálatai jól haladnak

2023. augusztus 31. - Horváth M. Attila

img_20230821_193846.jpgMint arról korábban beszámoltunk, a megújított, felturbózott Blaha Lujza tértől kőhajításnyira található egykori Hauer helyén edzőterem nyílik. 

img_20230821_193849.jpgA munka zaja. Hallja, aki elhalad előtte, s ha valaki bekukucskál a nemhogy Pocahontasos függönnyel, kehidakustányi csicsás csipkével, de még piros, lédús szőlőszemeket ábrázoló viaszos vászonnal sem eltakart üvegajtón, azt látja, hogy odabenn csapzottan, ám lelkesen teszik egyik lábukat a másik mellé, mintha csak alapozó vagy éppen felhozó edzés lenne. Pedig a korábbi, finomságokkal roskadásig megtelített cukrászda helyén még nincs felszerelve az eszközpark, amely a legmodernebb gépekkel lesz beépítve, a leendő látogatók nagy örömére. Úgy tudjuk, szeptember 11-én, hétfőn nyithat ki először a konditerem – izzadságszag és süteményoázis nélkül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3318204335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása