PONYVALEGÉNY

Kelenes teher: Remili-gól Szolnokon

A helyi MÁV-ot karrierje során háromszor is erősítő rutinos futballista fővárosi csapata könnyedén jutott a Magyar Kupa 3. fordulójába, szeptember 16-án a Bonyhád-Majost fogadják a kelenvölgyiek

2023. augusztus 28. - Horváth M. Attila

p3290248.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOLNOKI MÁV–KELEN 1–4 | A legutóbb a 2010/2011-es szezonban a – jelenleg az NB III Dél-Keleti csoportjába besorolt – házigazdát még az NB I-ben erősítő, azon időszak során 20 bajnokin 7 alkalommal eredményes Remili Mohamed múlt hétvégi visszatérésekor is betalált, igaz, a helyiek ennek ezúttal korántsem örültek. 

Már csak azért sem, mert a nyáron Vecsésről az NB III Észak-Nyugati csoportjában rajthoz álló Kelen SC-hez igazoló tapasztalt támadó 1–1-nél, a 63. percben akcióból talált Csáki Kálmán kapujába, amivel fordított a XI. kerületi legénység. Jóllehet, a véghajrában duplázó Vass Benjáminnak köszönhető a fölényes siker, igaz, reális esélye a házigazdának az első félidőben volt a jobb eredmény elérésére. Azóta a hétfő este sorra kerülő sorsolásnak köszönhetően az is eldőlt, hogy a Magyar Kupa 3. fordulójában a Kelen SC hazai pályán fogadhatja az NB III Dél-Nyugati csoportjában szereplő Bonyhád-Majost.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9718202913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása