PONYVALEGÉNY

Robert De Niro: 80 huszáros esztendő

A televízióban és a Corvin moziban sem feledkeznek meg a színművészről

2023. augusztus 18. - Horváth M. Attila

robert_de_niro_szemtol_szemben.jpgEzen a héten, augusztus 17-én ünnepelte nyolcvanadik születésnapját a világ valaha volt egyik legjobb színésze, Robert De Niro. 

robert_de_niro.jpgBridget Jones babát vár. Oké. Bruce Willis megint megmenti a világot – Még drágább az életed –, sebaj. Eddie Murphy a rosszabbra forduló napjain komédiázik – Két túsz között –, hát jó. Robert De Niro hol marad? Augusztus 17-én talán illett volna a két reklám – egy tamponos és egy pelenkás – közé begyömöszölni legalább egy kiváló alkotást az ünnepelttől, de ami késik, az nem múlik. Az ünnepi hétvége első napján, szombaton 18 órakor a(z egyébként felejthető) Szilveszter éjjel kerül a Cool képernyőjét bámulók elé, míg vasárnap, augusztus 20-án 23 óra 30-kor a Taxisofőrt tűzi műsorára az AXN televíziós csatorna. A jövő héten pedig olyan ikonikus filmek lesznek láthatók, mint a Joker, a Dühöngő bika vagy éppen A törvény gyilkosa. Részben Robert De Niróhoz kapcsolódó információ, hogy a hónap, egyszersmind a nyár utolsó napjától október 12-ig Martin Scorsese-sorozatot tekinthet meg a Corvin moziba járó, amely során augusztus 31-én a Taxisofőr, szeptember 14-én a Dühöngő bika, 21-én a Nagymenők, míg 28-án a Casino kerül vászonra.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8818196545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása