PONYVALEGÉNY

Rosta Levente: NB III után megyei másodosztály

Csömörön folytatja pályafutását a harmadosztályú kaland után a futballista

2023. július 29. - Horváth M. Attila

csksk.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSÖMÖR | A 2023/2024-es évadra nem maradt a Bánk-Dalnoki Akadémia kötelékében Rosta Levente, aki ugyan nem tért vissza korábbi állomáshelyére, Diósdra, mégis a megyei másodosztályban folytatja. 

59 ponttal a Pest megyei II. osztály Északi csoport tabellájának negyedik helyén végzett a Csömör KSK, amely magához csábította a karrierjét Tatabányán kezdő Rosta Leventét. Azt a futballistát, aki az elmúlt évben kalandos utat járt be, hiszen futballozott a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő, Kollár Zsolt dirigálta Testvériség-Újpalotában, ám tavaly év végén még a főváros másodvonalába besorolt Testvériség-Újpalota II.-ben brillírozott. A tavasz az NB III-as Bánk-Dalnoki Akadémiánál érte, ám fél szezon után búcsút intett az egyletnek. Technikai tudása és gólerőssége alapján nem kérdés, sokat nyer megszerzésével a Csömör – az viszont már a csapaton múlik, hányszor győz vele a bajnokságban.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8418181469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása