PONYVALEGÉNY

Kanadai edző a Fejér megyei I. osztályban

A tavasszal távozó Pál Zoltán után Stiven Mikhail irányítja a Mányi TK-t

2023. június 25. - Horváth M. Attila

stiven_mikhail.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMÁNY | Amint arról akkoriban beszámoltunk, a Vasas egykori élvonalbeli támadója, a manapság edzőként dolgozó Pál Zoltán évad közben állt fel a Fejér megyei I. osztályban végül 23 ponttal a 13. helyen záró helyi TK kispadjáról, akinek a pozícióját kanadai tréner veszi át. 

Stiven Mikhail neve csak a vájtfülűeknek lehet ismerős, ám Kanadában nevet szerzett magának, ahol az ottani profi közegben több mint egy évtizeden át futballozott. A harmincas évei legvégén járó fiatal edző első komoly felnőttek közötti megmérettetése lesz a mostani, ugyanis az elmúlt hónapokban a Csákvár ifjúsági alakulatát dirigálta, amellyel a Regionális U19-es bajnokság Délnyugat B-csoportjában 18 mérkőzés után 27 ponttal a 4. pozícióban végzett.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1618153570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása