PONYVALEGÉNY

Futball, művészet: Fekete Alexandra szintet lépett

A ma már nem nem a kapu előtt, hanem fotográfusként alkotó Monor egykori csatárának 2023 szeptemberében és 2024 februárjában is közös kiállítása lesz

2023. június 20. - Horváth M. Attila

p6100217.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngALBERTIRSA | Ami a 2015-ös esztendő végéig futballistaként legfeljebb csak a rémálmaiban jöhetett elő, az manapság örömére szolgál: a sorozatos kiállításoknak ugyanis csak akkor van meg az előnye, ha festőművészként vagy fotográfusként alkot az ember. A Monor korábbi labdarúgója, a 133 bajnokin összesen 85 alkalommal eredményes egykori csatár, Fekete Alexandra utóbbiban jeleskedik, remek fotóival évekkel ezelőtt már találkozhattak a Foci a köbön olvasói. 

fekete_alexandra.jpgA hivatásos fotográfus nem csupán követhető Facebook-oldallal, hanem június 18. óta immár egyedi és roppant kifejező honlappal is büszkélkedhet. Fekete Alexandra műveivel egyébiránt nemcsak a világhálón, hanem a közeljövőben személyesen is találkozhatnak az érdeklődők, hiszen idén szeptemberben az albertirsai Művészetek Házában közös megnyitója, míg 2024 februárjában, Cegléden közös ismeretterjesztő kiállítása lesz. Elhivatottságára és elismertségére jellemző, hogy 2015 óta öt egyéni megjelenése volt, három kiállításának Cegléd, míg kettőnek szűkebb pátriája, Albertirsa adott otthont. 

p6100384.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8918150516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása