PONYVALEGÉNY

Csütörtökön indul a jegyértékesítés a magyar válogatott soron következő két Eb-selejtezőjére

A mieink előbb Podgoricában, majd a Puskás Arénában lépnek pályára Montenegró, illetve Litvánia ellen

2023. május 22. - Horváth M. Attila

p3270020_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Rég volt, de szép volt: a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtező nyitányán ellentmondást nem tűrő futballal 3–0-ra verte Bulgáriát, ám egy hónapon belül máris itt a következő (két) megoldandó feladat: Marco Rossi tanítványai június 17-én, szombaton Podgoricában Montenegró ellen lépnek fel, míg három nappal később, június 20-án, kedden Litvániát fogadják legjobbjaink a Puskás Arénában. 

marco_rossi_sajtotajekoztato.jpgA kapitány együtt él a játékkal. Ha kell, a kispad mellett veszi le és szelidíti meg finom mozdulattal a felé süvítő labdát, ám a legtöbbször ott van a lelátón, jegyzetfüzettel és tollal a kezében, lesve a szóba jöhető tehetségeket, árgus szemekkel vizslatva a kiválasztottakat. Marco Rossi nem csupán az NB I-re figyel, amit bizonyít az a tény is, hogy a május első felében Budafokon megrendezett Budapest Kupa-döntőt szintén a helyszínen tekintette meg. Hogy a csepeli Torda Bence, netán a pestszentimrei kapus, Iváncsik Norbert produkciója nyerte el leginkább a tetszését, arról nincsenek információink, arról viszont vannak, hogy a nemzeti csapat közeljövőben esedékes nyár eleji tétmérkőzéseire a jegyértékesítés május 25-én, csütörtökön, illetve egy nappal később rajtol el. Fontos tudni, hogy a voucherek és a tikettek csak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatók meg, viszont az élmény – amit az elmúlt időszakban a kiválasztottak meggypiros mezben nyújtottak – megfizethetetlen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4718130368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása