PONYVALEGÉNY

Road movie: Szoboszlai Dominik az Anfielden

Sajtóhírek szerint 70 millió euróért lesz a Liverpool labdarúgója a magyar válogatott csapatkapitánya

2023. június 30. - Horváth M. Attila

p3270134.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngANGLIA | Az RB Leipzignél töltött időszaka utolsó fellépésein látott megnyilvánulásai miatt biztosra lehetett venni, hogy a nyáron távozik Lipcséből a magyar válogatott 22 éves csapatkapitánya. Szoboszlai Dominik azonban – dacára annak, hogy új alakulata az immár csak egykorival ellentétben a 2023/2024-es szezonban nem indul a Bajnokok Ligájában – előrelépett, hiszen a Bundesliga után a Premier League-ben futballozhat.

p3270131.JPGJürgen Klopp személye garancia lehet a fejlődésre. A német szakember, a Liverpool menedzsere tökéletesen képben van a középpályás öltözőn belüli és azon kívüli tulajdonságaival, márpedig az nem vitás, hogy az előző szezonban nem egyszer lefulladt motorral próbált lavírozni a Pool, márpedig a fiatal és dinamikus fedezettel egy gonddal talán kevesebb lesz az Anfield környékén. És mert a BL-ben nem indul az angol együttes, a beilleszkedésre, a ritmus felvételére több energia és idő jut Szoboszlai Dominik számára, amiből hosszabb távon nem csupán klubcsapata, hanem a Marco Rossi dirigálta magyar válogatott is profitálhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4718157362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása