PONYVALEGÉNY

Lipők András: biatorbágyi búcsú

A mezőnyt jól ismerő rutinos szakembert fiatal tréner váltotta a Viadukt SE élén

2022. július 24. - Horváth M. Attila

p9220007.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBIATORBÁGY » Meglepetésre nem maradt a Viadukt élén a csapatot az előző szezonban a negyedik helyig gardírozó Lipők András, a Pest megyei I. osztályú gárdát új tréner készíti fel a 2022/2023-as évadra.

Hogy a Gödöllői SK, a Dunaharaszti és a Vecsés mögött 55 ponttal a negyedik pozíciót elérni megfelel-e az elvárásoknak úgy, hogy egyrészt a társulat egy győzelemnyivel maradt el a biztos dobogótól, másrészt az első hat pozíció elérése volt a kitűzött cél, döntse el az Olvasó, ami viszont még ennél is biztosabb, már nem Lipők Andrásnak hívják a Biatorbágy trénerét. Az új szakit mindazonáltal nem irigyeljük, mert elnézve a nyári, csak nevében holtszezon változásait, a következő bajnokságban az is kisebb bravúrral ér majd fel, ha a Viadukt az első nyolcban végez – és erre vissza is térhetünk alig egy év múlva... Soóky Norbert tehát nagy fába vágta a fejszéjét, a játékosként az RKSK-t, az Unionét, a Vecsést és a Kelen SC-t is megjáró 30 esztendős sportember a magunk mögött hagyott szezonban is aktív volt, lévén a Bánk-Dalnoki Akadémia (Nógrád megyei I. osztály) és a Nimród SE (Budapest-bajnokság, II. osztály) szerelését is viselte. Hogy adott esetben a Biáét fogja-e, az nem evidens, ami ellenben már eldőlt: Dancsa Máté Vecsésen folytatja.

csurkazoltan.jpgNeves elődök nyomdokain Nem a nyáron kinevezett Soóky Norbert az egyetlen, aki fiatalon kapta meg a Biatorbágy kispadját, hiszen az elmúlt közel egy évtizedre visszatekintve többek között olyan, azóta már máshol és a legtöbb esetben sikeresen dolgozó trénerek irányították a Viadukt SE-t, mint Németh Antal, Vincze Gábor, Varga „Zenga” László, Varga László, Schindler Szabolcs, Kiss Baranyi Sándor és Csurka Zoltán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8517889619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása