PONYVALEGÉNY

Korábbi játékosai tréfálták meg Aczél Zoltánt

A jelenlegi szezonnak nagy tervekkel nekivágó III. Kerületi TVE két és fél hete az Érdi VSE, míg legutóbb a Bicske ellen sem nyert

2023. április 11. - Horváth M. Attila

p9090602.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBICSKE–III. KERÜLETI TVE 3–2 | Úgy tűnik, nincs szerencséje az NB III Nyugati csoportjába besorolt óbudaiak trénerének egykori együttese, a manapság csupán a Pest megyei III. osztály Délnyugati csoportjában versenyző Dabas-Gyón ex-labdarúgóival.

Még március 26-án, a 27. fordulóban az Érdi VSE látogatott a Hévízi útra, márpedig a vendégek nem ijedtek meg, miután Elek Bence a 7. percben vezetéshez juttatta a kék-fehéreket, Pintér Nikolasz ugyanennyi idő múlva 11-esből egalizált. A szünetben éppen a zöldek gólszerzőjét váltotta Kürti Zsolt, akit nagyon is jól ismerhet a korábbi kétszeres válogatott védő, ugyanis Aczél Zoltán ex-alakulatának tagja volt 2019 őszén úgy, hogy a Dabas-Gyónhoz éppen a III. Kerületi TVE-től igazolt egy szezon után. A futballista produkciója is kellett ahhoz, hogy idestova két és fél hete az 1 – 1-es eredmény már ne változzon, nem is szólva a végig pályán lévő Fülöp Noelről, akivel a szakember anno még az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-nál dolgozott együtt. 

A húsvétvasárnap, április 9-én lebonyolított 30. játéknapon az Aczél Zoltán dirigálta III. Kerületi TVE a korábbi élvonalbeli támadó, Csordás Csaba által felkészített Bicskei TC vendége volt – érdekesség, hogy mindkét edző volt az Újpest és a Siófok futballistája, mi több, a fővárosiak szakvezetője a lila-fehérek utánpótlásában és a Balaton-partiak felnőtt alakulatánál is dolgozott –, márpedig itt is akadt(ak) ismerős arc(ok). A győzelmi reményekkel érkező budapestiek kedvét az ex-óbudai Sóron Tibor rontotta el az 50. percben, aki 11-esből egyenlített Török László első félóra legvégén szerzett találata után. Ha mindez nem lett volna elég, Gaszner Roland érkezett az 54. minutumban, aki egyfelől egyről a kettőre juttatta a BTC-t, másfelől Aczél Zoltán játékosa volt a Dabas-Gyónnál. Bár Barczi Dávid a 66. percben büntetőből egalizált, a hajrá mégis bicskei örömünnepet hozott, lévén Savanya Ferenc a 80. minutumban kialakította a 3–2-es végeredményt. 

Sok ideje egyik csapatnak sem lesz a történtek megemésztésére, ugyanis az április 12-én, szerdán esedékes 31. fordulóban a BTC a Puskás Akadémia II. otthonában vizitál 16 órai kezdettel, míg a III. Kerületi TVE ugyanakkor a MOL Fehérvár II.-t fogadja. Az óbudaiaknak kötelező a győzelem, és nem feltétlen azért, mert a kerettagok közül Barczi Dávid, Cseszneki Richárd, Elek Bence és Papp Máté hajdanán futballozott Székesfehérváron.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318100496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása