PONYVALEGÉNY

Bánhegyi Zoltán: bravúros bemutatkozás

A Hajdú-Bihar megyei I. osztály tavaszi nyitányán a Hajdúszoboszlóról négy és fél szezon után távozó kapus remeklésének is köszönhetően a veszélyzónából menekülő Kaba az ezüstérmesként telelő Hajdúnánás otthonában nyert

2023. február 19. - Horváth M. Attila

banhegyi_zoltan.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHAJDÚNÁNÁS–KABAI METEORIT 1–3 | A Hajdú-Bihar megyei I. osztály tavaszi nyitófordulója, a 16. játéknap alighanem legnagyobb meglepetését okozta a látogató, amely közel egyórányi futball után már háromgólos előnyben volt.

Más célok: az egyik a bajnoki címért, a másik a magabiztos bennmaradásért küzd. Csakhogy a Kabai Meteorit kapcsán idény eleji formáról nem beszélhetünk, hiszen közel húsz perc alatt, a találatokat jó ütemben szerezve háromgólos előnyben volt a látogató, és mivel a vendéglátónak csak a szépítés jött össze, a kiesés ellen harcoló Kabai Meteorit általános meglepetésre 3–1-es diadallal kezdte az esztendőt. A sikerben nagy szerepe volt a gárda 31 esztendős cerberusának, portálunk Kapuskérdések rovatában szinte napra pontosan egy esztendeje bemutatkozó Bánhegyi Zoltánnak, aki összességében négy és fél szezont követően köszönt el a Hajdúszoboszlótól, és bajnoki debütálása alkalmából máris a győzelem ösvényére vezette a kabaiakat. A Meteoritra a jövő héten sem vár könnyebb feladat, ugyanis a Hajdú-Bihar megyei I. osztály 17. fordulójának február 25-én, szombaton 14 órakor sorra kerülő mérkőzésén Plókai Gergőék a 30 ponttal a 4. helyen állomásozó, az idénynyitón hazai környezetben a Létavértest 5–0-ra elintéző Hajdúböszörményt fogadják.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1918053622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása