PONYVALEGÉNY

III. Kerület–Puskás Akadémia II.: Bakos Szabolcsnak nem csupán egy meccs volt a sok közül

A fedezet a kétezres évek végén és 2020 őszén is volt az óbudaiak játékosa

2023. február 16. - Horváth M. Attila

bakosszabi.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngIII, KERÜLETI TVE–PUSKÁS AKADÉMIA II. 1–2 | Régi ismerőst köszönthettek az óbudai szurkolók vasárnap délután a Hévízi úton: az NB III Nyugati csoport 21. fordulójában, a tavaszi nyitányon Bakos Szabolcs személyében a Kerület korábbi kreatív középpályása tette tiszteletét a helyi sporttelepen – a felcsútiak színeiben.

Hiába a sok új arc, a változtatás igénye, egyelőre mindez jó eredménnyel még nem párosult. És mert a(z alapesetben legnagyobb) riválisok nyertek, az óbudaiak ezzel a vereséggel gyakorlatilag végleg kiszálltak az aranyéremért vívott harcból. A nagyszerű őszt produkáló éllovas Tatabánya – amely a nyitányon hazai környezetben az Érdi VSE-t verte 1–0-ra –, illetve a III. Kerületi TVE között immár tizenhat pont a különbség, és bár Aczél Zoltán felkészültségét ismerve portálunk még így sem temetné a csapatot, csakhogy… A Kerület előtt nem csupán a néhai Bányász áll, hanem alulról felfelé haladva a Hévízi úton ezúttal öt idegen ajkút bevető Puskás Akadémia II., a ZTE II.-t vasárnap délelőtt kiütő Nagykanizsa és a Veszprém is, márpedig ennyi alakulat nem fog sorban hibázni még akkor sem, ha a bajnokság lebonyolítása miatt érthetően mindegyikük ellen még meccsel a fővárosi gárda. A korábbi Kerület-labdarúgót, Bakos Szabolcsot mindvégig a soraiban tudó látogató színeiben a hajrához közeledve Vékony Bence és Magasföldi József is bevette az új fiúként a fővárosi háló előtt bajnokin ezúttal debütáló Hajagos Tamás kapuját, Schuszter Ronald révén pedig csak a szépítés jött össze a vendéglátónak (1–2), amely legközelebb (február 19., vasárnap, 14 órakor) a Kelen SC otthonában lép fel, míg a felcsútiak ugyanaznap 11 órakor az ETO Akadémiát fogadják.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4618051318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása