PONYVALEGÉNY

Bakos Szabolcs gólt eredményező parádés szabadrúgással tért vissza Budaörsre

A csákvári középpályás a szerda délutáni NB II-es fordulóban mesteri találat részese volt egykori társulata otthonában

2021. november 27. - Horváth M. Attila

bakosszabi.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAÖRS–CSÁKVÁR 1–1 » Hogy kiváló rúgótechnikájú labdarúgó a látogatót erősítő Bakos Szabolcs, azt az NB II 17. fordulójának szerdai játéknapján is bizonyította a középpályás.

A 2017/2018-as, valamint a 2019/2020-as szezonban minderről a Budaörsi SC szimpatizánsai is megbizonyosodhattak, hiszen a rutinos fedezet ezen időszak alatt összesen 51 bajnokin 7 gólig jutott. A két nehéz helyzetben lévő gárda – jelen állás szerint mindkét egylet a kiesés elkerüléséért küzd – egymás ellen mérkőzött a hétközi fordulóban, méghozzá Bakos Szabolccsal a csákvári kezdőben, miközben a másik ex-budaörsi labdarúgó, a hátvéd Tányéros Ádám ezúttal kispados volt. A 27. percben kis túlzással szöglettel felérő szabadrúgást végezhetett el a vizitáló sereg, a labda mögé Bakos állt, aki olyan élesen lőtte kapu irányába a labdát, hogy az mindenkit meglepve – talán a fejjel hozzáérő Murai Márkot is – a BSC ezen bajnokiján debütáló Slakta Balázs hálójában kötött ki. Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, lévén a félidő vége előtt nem sokkal Molnár Csaba egalizált, egyúttal kialakította a végeredményt (1–1).

Ahogy mondani szokás, a remiért járó egy pont több mint a semmi, de ezúttal tényleg igaz a mondás, hogy sokra nem mennek vele a társulatok, kiváltképp azért, mert a Csákvárra hazai pályán a Lipcsei Péter trenírozta kiszámíthatatlan Soroksár vár (november 28., vasárnap, 17.00), míg ugyanakkor a Budaörs a listavezető Vasas vendégszeretetét élvezheti. Pikáns meccs lehet ez a BSC keretéhez tartozó, nemrégiben az Életpálya című rovatunkban bemutatkozó Menyhárt Attilának – aki volt a piros-kékek játékosa – és valamelyest a Pest megyeiek felkészítéséért felelő Gabala Krisztiánnak is, tudniillik a szépreményű fiatal szakvezető édesapja, Gabala Ferenc az 1990-es és a 2000-es évek során az angyalföldiek utánpótlásáért felelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6716766256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása