PONYVALEGÉNY

Bartucz Martin pikáns csapatcseréje: dobogóstól dobogóshoz

Vecsésről Gödöllőre, a regnáló bajnokhoz szerződött a 25 éves labdarúgó

2023. február 11. - Horváth M. Attila

bartucz_martin.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGÖDÖLLŐ | A bajnoki címvédőhöz szerződött az ugyancsak az elsőségért harcban lévő Vecsési FC-től Bartucz Martin.

Hasznos futballra képes Bartucz Martin. A 25 esztendős futballista mindezt az előző félévben Vecsésen bizonyította, míg a 2023-as esztendőben – legalábbis annak első felében feltétlenül – ugyanezt már a Gödöllői SK színeiben teheti meg. Az ősszel kezdőként 55 percet játszott a két élgárda egymás elleni bajnokiján – Vecsésen Koziorowski Richárd találatával a látogató került előnybe, Nádasi Kornél még a szünet előtt egalizált, ám az 1–2-es végeredményt Mudroch Mendel alakította ki az 51. minutumban –, míg a „visszavágó” nem csupán Bartucz Martinnak lehet különleges. Elvégre április 29-én, a 26. forduló keretében a Vincze Gábor vezetőedzőt a téli szünetben váltó egykori kiváló kapussal, a német Kaiserslauternben is légióskodó Szűcs Lajossal a kispadján érkezhet a Vecsés Gödöllőre – az FTC legendájáról, Pécsi Ildikó néhai férjéről elnevezett Szűcs Lajos Sportcentrumba.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3318047184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása