PONYVALEGÉNY

FC Dunaföldvár: élvonalbeli erősítés

Rutinos játékost szerzett a Tolna megyei I. osztályban bajnoki címre törő csapat

2023. február 04. - Horváth M. Attila

horvath_attila_jfc.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAFÖLDVÁR | Tovább erősítette amúgy sem gyenge keretét a Tolna megyei I. osztályban pontazonossággal, ám két bajnokival kevesebbet játszva a Dombóvár „mögött” 23 egységgel a második helyen telelő helyi alakulat.

A 34 esztendős Horváth Attila neve nem csenghet ismeretlenül azoknak sem, akik az elmúlt években csak és kizárólag az élvonalbeli bajnokság küzdelmeit követték nyomon, hiszen a BFC Siófok színeiben számtalan összecsapáson vett részt. A tapasztalt középpályás azóta megfordult többek között Ajkán, Zalaegerszegen és Szegeden is, míg az elmúlt időszakban már nem a honi másod-, csupán a harmadosztályban futballozott, legutóbb Jászberényben. Ha innen nézzük, az a bizonyos karrierív lefelé halad, lévén a „megye-egyes” Dunaföldvár labdarúgója lesz, csakhogy egyfelől minőséget képviselő társak között léphet pályára hétről hétre – elég megemlíteni csupán Frőhlich Roland, Huszty Dániel, Petneházi Márk vagy éppen Puskás Zoltán nevét –, másfelől ha összejön a bajnoki cím elhódítása, az esetleges osztályozón még nagyobb sansz kínálkozik az NB III-ra. Nem vitás, ilyen az, amikor a játékos és a klub elképzelései teljes mértékben egyeznek, hiszen a labdarúgó és az FC Dunaföldvár célja ugyanaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6618041540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása