PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: ERDÉSZ FANNI, az Astra HFC labdarúgója

Rózsaszín-fekete álmok: mindkét fronton a legjobb négy közé kerülés a cél

2023. január 25. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A 2022. március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Erdész Fanni, a Női NB I-ben szereplő, 12 forduló után 14 ponttal a tabella 7. helyén telelő Astra-Activtek HFC-Üllő válogatott kerettag labdarúgója.

erdesz_fanni.png• Amiért beleszerettem a sportágamba: Az ikertestvérem kezdett előbb focizni, aztán én is kedvet kaptam hozzá, így elmentem egy edzésre.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Amikor először meghívást kaptam a válogatottba.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: A csapattársam, Szennai Tímea.

Az előző szezonbeli emlékezetes esemény: Régebbit említenék: az egyik szombathelyi mérkőzést, ahol a koronavírus sújtotta csapatunkat. Erre a meccsre tizenegyen tudtunk elutazni. Azért volt számomra emlékezetes, mert ezen a találkozón góllal tudtam segíteni a csapatot és győztesen hagytuk el a pályát. (2020. november 7-én a Női NB I 9. fordulójában Szakonyi Emese 34. és Erdész Fanni 66. percben szerzett találatával vezetett kettővel a Szabados György trenírozta Haladás-Viktória ellen a Török Noémi – Nádudvari Anna, Vidács Krisztina, Rozmis Gabriella, Szakonyi Emese – Brázovics Evelin, Király Bianka, Rácz Zsófia, Németh Andrea, Erdész Fanni – Dikanová Dominika összetételben futballozó, Dombó János által felkészített Astra, az 1–2-es végeredményt Herczeg Andrea 11-esből a 80. minutumban állította be – a szerző) 

Célkitűzés a jelenlegi évadra: Nagyon szeretném, ha a csapat a legjobb négy között tudna lenni a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt. 

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Meghatározó tagja lenni a csapatomnak, illetve a válogatottság.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8218035050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása