PONYVALEGÉNY

Gereben Lívia: bemutatkozás huszonöt pontos győzelemmel

Az egészségügyi okok miatt több hónapot kihagyó magyar válogatott bedobó a Sepsi-SIC színeiben két asszisztig és egy lepattanóig jutott

2023. január 02. - Horváth M. Attila

gereben_livia_foto_sepsi_cic.jpgHelye lenne Szekszárdon. A társulat vele volna nevéhez (Atomerőmű KSC) méltó, ám a sors kacskaringós utat szánt a huszonnegyedik életévében járó válogatott kosárlabdázónak, Gereben Líviának.

gereben_livia_akcio.pngA nyár a búcsúról szólt. Tulajdonképpen minden Szekszárdhoz kötötte, ám a zuhanyhíradó szerint nem volt zökkenőmentes a kapcsolata a társulat trénerével és vezetőivel. Az ősszel játszhatott volna Pécsen, Sopronban, netán Diósgyőrben, de a szurkolók hiába lesték, keresték a parketten, sehol nem bukkant fel. A leukémia alattomos kór, ezt már a magyar nemzeti csapat kiválósága is tudja, hiszen eleinte csak azt észlelte, hogy magas a pulzusa és nem tudta, nem értette, miért. A pajzsmirigy-túlműködés a súlyos betegség szövődménye, ám az új év remélhetőleg már nem tartogat számára efféle meglepetéseket. Már csak azért sem, mert az óesztendő utolsó napjaiban bemutatkozhatott Aradon a bajnoki címvédő, a rangadóra veretlenül érkező és ugyanígy távozó Sepsi-SIC gárdájában, amely a román bajnokság 10. fordulójában 92–67-re győzött úgy, hogy a tíz másodperc híján tizennégy percet a pályán töltő magyar bedobó két gólpasszt adott és egy lepattanót szerzett. 2022 nem volt felhőtlen Gereben Lívia számára, de december utolsó napjai visszaadták neki azt, amit reménynek és reményteljes újrakezdésnek hívnak. Elvégre minden jó, ha a vége jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5618016918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása