PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: NAGY-BUJDOSÓ NÓRA, korábbi válogatott kosárlabdázó

Bár az iskolai felismerés nem érintette jól, a négy évvel ezelőtti decembert sohasem felejti az egykori magasbedobó, mert akkor érezte azt először, hogy teljes a kiscsaládja

2023. december 02. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Nagy-Bujdosó Nóra, korábbi sokszoros válogatott kosárlabdázó, többek között a PEAC-Pécs, az Uniqa Euroleasing Sopron, a CEKK Cegléd, a CMB Cargo UNI Győr, az NKE-FCSM Csata és a svájci BCF Elfic Fribourg egykori magasbedobója, aki karrierje során kétszer jutott be aktuális csapatával az Euroliga Final Fourba.

nagy_bujdoso_nora_akcio.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Pakolás, utazás és végre együtt a család. Mivel külföldön élünk, mi az utazással töltjük az időnket, aztán fáradtan, de megérkezünk a fa alá. (mosolyog)

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Töltött káposzta.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Zselés.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Karácsonyfa.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Körülbelül tizenhárom éves koromban. A suliban derült ki, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat.

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Síelés a családdal. (mosolyog)

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: 2019-ben volt a legszebb karácsonyom, mert előtte született meg a második fiam, és itt éreztem azt, hogy komplett a kiscsaládunk. (mosolyog)

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Nincs fogadalmam soha, inkább kívánni szoktam valamit, de azt nem mondom el, mert nem teljesül. (mosolyog)

image_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9518272577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása