PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: LÉNÁRT GÁBOR, a Szentlőrinc labdarúgója

„Amikor édesapám elvitt edzésre, nem volt kérdés, hogy én ezt akarom csinálni”

2022. november 29. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Lénárt Gábor, az NB II-ben a 18. forduló után 20 ponttal a 16. helyen álló Szentlőrinc SE labdarúgója.

lenart_gabor_foto_szentlorincsehu.png• Amiért beleszerettem a sportágamba: Igazából a családom eléggé futball beállítottságú, és amikor édesapám elvitt edzésre, nem volt kérdés, hogy én ezt akarom csinálni. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Utánpótláskoromban egy szlovákiai tornán megvertük az olasz AS Romát a döntőben és ezzel megnyertük a tornát. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Lionel Messi. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Nagy Roland, aki belső védőtársam volt sokáig a DVSC-ben. Szezonbeli emlékezetes esemény: Az utolsó percben nyertünk a Kozármisleny ellen. (2022. szeptember 11-én az NB II 8. fordulójában a házigazda Kozármisleny Vogyicska Balázs az első félóra végén szerzett találatával került előnybe, a látogató Rétyi Róbert általi egyenlítésére a 75. percig kellett várni, mi több, Vidnyánszky Mátyás révén a 93. minutumban megfordította az eredményt és 2–1-re győzött a Szentlőrinc – a szerző) Célkitűzés a jelenlegi évadra: Minél előrébb végezzünk a bajnokságban és ehhez én minél többször tudjam segíteni a csapatot. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Hogy stabil NB I-es játékos legyek vagy valahol külföldön játsszak. Amelyik sportot még kedvelem: Forma-1. Amit eddig még nem tudtak rólam: Kicsit kényszeres vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8317990096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása