PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: CSERE GÁSPÁR, a BEAC atlétája

Nincs ünnep edzés nélkül, de néhány éve a szentestére kapott penzumot ellógta

2022. december 29. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező, tavaly debütáló rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Csere Gáspár, a BEAC olimpikon atlétája, többszörös félmaratoni és maratoni magyar bajnok hosszútávfutó.

csere_gaspar_foto_beachu.jpgkaracsonyfa_1.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Hála, reménység, család.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Mézeskalács.

karacsonyfa_1.jpgHa szaloncukor, akkor... Kókuszos és marcipános.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Karácsonyfa.

karacsonyfa_1.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Mi a kezdetektől egymást ajándékoztuk, közösen állítottuk a fát, nem volt titok. (mosolyog)

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Minden évben van 24-én délelőtt edzésem, ám egyszer, néhány éve szentestére is kaptam egy penzumot, de ellógtam.

karacsonyfa_1.jpgÉletem legszebb karácsonya: A 2020-as. Előtte pár nappal született a kislányom, így 24-én már éppen együtt tudtunk ünnepelni.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngMegfogadom 2023-ra, hogy... Türelmesebb leszek!

csere_gaspar_maraton_foto_beachu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3418012718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása