PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: HALÁSZ BENCE, világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes kalapácsvető

„Nekünk még december 24-én is van edzés, az a legszebb, ha még jól is megy”

2023. december 19. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Halász Bence, a Dobó SE világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes atlétája, az idén augusztusban Budapesten megrendezett atlétikai világbajnokság egyetlen magyar érmese, korábbi junior világ- és Európa-bajnok kalapácsvető.

halasz_bence_portre.pngmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Még mindig edzés.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Diós guba és sült szarvashús.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Nem eszünk igazán szaloncukrot, de talán a kókuszos.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A család nélkül.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Anyukám lebukott, hogy csomagol, körülbelül hat-hétéves koromban.

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Nekünk még december 24-én is van edzés, az a legszebb, ha még jól is megy. (nevet)

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Pár éve volt, de nem tudom pontosan mikor, amikor felénk sok hó volt szenteste.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Ugyanolyan keményen fogok dolgozni, mint eddig.

halasz_bence_akcio_foto_eurosport.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4418284585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása