PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: SITI ESZTER, korábbi 133-szoros válogatott, világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok kézilabdázó

„Minden karácsony egyformán szép számomra, de ha ki kellene emelnem egyet, akkor a 2016-os volna, amikor egy kis pocaklakó, a kisfiam megérkezett”

2022. december 21. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező, tavaly debütáló rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Siti Eszter, a Nagykanizsai Olajbányász, a Vasas, a Ferencváros, a Vác és a Fehérvár korábbi kézilabdázója, a dán FCK Handbold és a szlovén Krim Ljubljana egykori 133-szoros válogatott irányítója, aki pályafutása során a számtalan klubsiker mellett világbajnoki ezüst- és Európa-bajnoki aranyéremmel gazdagodott.

siti_eszter_labdas.jpgkaracsonyfa_1.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Szeretet, család, öröm.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Rántott hal és sok-sok süti. (mosolyog)

karacsonyfa_1.jpgHa szaloncukor, akkor... Akkor zselés. Kiskorunkban mindig kibontottuk és szépen visszacsomagoltuk, mintha semmi sem történt volna. (nevet)

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Család, sok-sok játék és nevetés.

siti_eszter_foto_albakezihu.jpgkaracsonyfa_1.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Erre már nem emlékszem.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: 2000, Eb-arany. (A romániai kontinenstornán a mezőny egyedüli veretlen válogatottjaként zárt az élen nemzeti csapatunk, amely a bukaresti elődöntőben a házigazdát múlta felül 25–24-re, míg az Ukrajna elleni, ugyanott megrendezett fináléban 26–26 után, hosszabbítást követően 32–30-as sikert arattak legjobbjaink – a szerző)

karacsonyfa_1.jpgÉletem legszebb karácsonya: Minden karácsony egyformán szép számomra, de ha ki kellene emelnem egyet, akkor a 2016-os volna, amikor egy kis pocaklakó, a kisfiam megérkezett.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngMegfogadom 2023-ra, hogy... Tudatosabban élek, rendszeresítem a mozgást és továbbképzem magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3618008086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása