PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: ERDŐS ÉVA, korábbi 277-szeres válogatott kézilabdázó

A mákos gubának lesz helye az ünnepi asztalon, és már megvan az új évre is a fogadalom: „Kevesebbet fogok stresszelni”

2023. december 20. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: a korábbi 277-szeres válogatott, világbajnoki ezüstérmes, olimpiai bronzérmes, 3-szoros BEK-döntős, 5-szörös magyar bajnok Erdős Éva, a Bp. Spartacus és a Vasas egykori szélsője és irányítója, a francia AS Bondy volt légiósa.

erdos_eva_foto_szabo_miklos.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Gyermekeim, fények, mosoly.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Mákos guba.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Zselés.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Gyermekeim.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Kicsi koromban megtaláltam a szekrényben az elrejtett ajándékokat.

mini_disz.pngerdos_eva_foto_csudai_sandor.jpgEmlékezetes ünnepi sportélményem: A csapatommal megnyertük a karácsonyi Ferenczy Kupát.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Amikor a gyermekeim először csodálkoztak rá a feldíszített fenyőfára és bontogatták az ajándékokat.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Kevesebbet fogok stresszelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2718285419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása