PONYVALEGÉNY

FC Dabas: Balogh József és Domokos Bálint elismerése

A fiatal cerberust az év utánpótláskorú labdarúgója, míg a rutinos középpályást az esztendő felnőtt futballistája lett

2022. december 14. - Horváth M. Attila

balogh_jozsef_koszegi_zoltan_fcdabashu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDABAS » A hagyományosnak számító helyi sportgálán 2022 legjobb felnőtt futballistájának Domokos Bálintot, míg az év utánpótláskorú labdarúgójának Balogh Józsefet választották.

Hol vagy, Józsi? A mindmáig népszerű Kovács Kati lágy, ringó hangon énekelve kérdezte az 1982-ben megjelenő, 45-ös fordulatszámú kislemezen, és idestova negyven évvel később Dabason is Józsi volt a téma.  

A szokásos, esztendőről esztendőre megrendezett helyi sportgálán az év utánpótláskorú labdarúgójának választották meg Balogh Józsefet, aki nem sokkal túl a tizenhetediken már felnőtt mérkőzésen védett, ami akkor is nagy szó, ha „csak” a megyei másodosztályban szereplő Dabas II.-ről beszélünk. 

Az idén szeptemberben honlapunk Kapuskérdések rovatában is bemutatkozó cerberus nem csupán debütált, már kétszer is védhetett a 22 ponttal az NB III Közép-csoport 11. helyén telelő gárdában, márpedig a kiegyensúlyozott produkciónak minden bizonnyal szerepe van annak, amiről idestova három és fél hónapja nyilatkozott: 

A dabasi kapuskollégákkal nagyon jó viszonyban vagyok, jó közösség alakult ki. 

Valamit tudhat, elvégre a jók között is ő lett a legjobb.       

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1618001618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása