PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: HAJDÚ KATA, az UVSE vízilabdázója

2022, te csodás: a magyar bajnoki arany mellett a korosztályos világversenyeken három érmet szerző reménységnek megjött az étvágya, olyannyira, hogy a tojásrántottát ketchuppel fogyasztja

2022. december 09. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: a mindössze 16 esztendős Hajdú Kata, a bajnoki címvédő UVSE válogatott vízilabdázója, aki idén nyáron az U16-os nemzeti csapattal világbajnoki arany-, az U18-as együttessel vb-bronz-, míg az U19-es válogatottal Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett.

hajdu_kata_akcio.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A víz szeretete miatt kedveltem meg az úszást, míg nem dobtak be egy vízilabdát.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Először szerepelhettem a női válogatottban, amellyel második helyen végeztünk a világligában, Tenerifén.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Keszthelyi Ritát, a felnőtt női válogatott csapatkapitányát.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Csapatunk kapusával, Magyari Alda Manonnal.

hajdu_kata_foto_uvsehu.jpgSzezonbeli emlékezetes esemény: Csapatommal, az UVSE-vel a bajnoki cím megszerzése.

Célkitűzés a jelenlegi évadra: Szeretnék a felnőtt válogatott kerettagja maradni és a jövő évi világeseményeken részt venni.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Ami minden sportoló álma, az olimpián aranyérmet nyerni.

Amelyik sportot még kedvelem: Szeretem a strandvízilabdát.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Ketchuppel eszem a rántottát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1317998028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása