PONYVALEGÉNY

Dabas–MTK II.: a labdarúgók mellett az edzőknek is presztízs lehetett ez a meccs

A házigazdát dirigáló Fehér Ádám és a vendégeket felkészítő Horváth Dávid is irányította a Monort, mi több, mindkét szakember kötődik az FTC-hez

2022. szeptember 08. - Horváth M. Attila

feher_adam_foto_fcdabas.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDABAS–MTK II. 1–1 » Hazai részről Kiss Ákos, Szabó László és Sziklási Gergely is megfordult a vetélytárs fővárosiaknál ifjúsági korú labdarúgóként, de nem csupán ezért lehetett presztízsmeccs az NB III Közép-csoport 7. fordulójának múlt vasárnapi találkozója.

horvath_david_foto_toman_antal.jpgA többek között Biben Barnabással, Palincsár Martinnal és Várkonyi Bencével a kezdőben csatába induló budapestiek trénere, Horváth Dávid a kezdést megelőzően akár a Monori SE-ről is szót ejthetett kollégájával, Fehér Ádámmal, ugyanis kettejükben nem csupán az a közös, hogy kötődnek a Ferencvároshoz, hanem az is, hogy mindketten irányították az NB III-ban a Monort, mi több, a látogatók fiatal edzője az NB II-ben is bizonyíthatott. A múlt hétvégi összecsapás nem hozott eget rengető nívójú bajnokit, ám sok futással tarkított nagy küzdelmet igen, és nem azért, mert a vendégsereg Forgács András öngóljával került előnybe az első félidő vége előtt tíz perccel. A házigazda nem adta fel, így negyedórával a vége előtt Kiss Krisztián az értékesített 11-esével kialakította az 1–1-es végeredményt. És hogy az FTC „bűvölete” megmaradjon: a 8. fordulóban, szeptember 11-én, 11 órai kezdettel a Meton-FC Dabas a Ferencváros II. otthonában vizitál, márpedig ha a Pest megyei gárda hasonló teljesítményt nyújt, mint a legközelebb szeptember 9-én, pénteken 16 órakor hazai környezetben a Szekszárd ellen meccselő MTK II. ellen a második félidőben, győzelmi reményekkel érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3717926715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása